23198
post-template-default,single,single-post,postid-23198,single-format-standard,stockholm-core-2.4,select-child-theme-ver-1.1.1,select-theme-ver-9.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Puheenjohtajan terveiset

Vaalivuosi ja 25-vuotisjuhlat

Meto:n hallinto uudistuu ensi vuonna. Valitaan uusi edustajisto, hallitus ja yrittäjienkin johtokunta. Henkilövaihdoksia tulee kaikkiin luottamustehtäviin. Samalla juhlimme Meto Yrittäjien 25-vuotista taivalta. Yrittäjien vuosikokouksen yhteyteen johtokunta on suunnitellut hieman juhlavampia järjestelyjä, joista kerromme alkuvuodesta enemmän. Yrittäjien johtokuntaan haetaan uusia jäseniä, joten jos edustaminen ja vaikuttaminen kiinnostaa, niin ilmianna itsesi nykyiselle johtokunnalle.

Matka Eurooppaan

Ensi vuonna on tarkoitus järjestää myös yrittäjien matka Eurooppaan johonkin kiinnostamaan metsäiseen kohteeseen. Toivottavasti korona on jo silloin voitettu. Johtokunnalle voi laittaa viestiä matka vaihtoehdoista ja aikatauluista.

Tarjous mittalaitteista

Meillä on tällä hetkellä tarjous mittalaitteista, olet varmaan saanutkin asian tiimoilta viestiä. Muista laittaa allekirjoittaneelle viestiä, jos haluat mukaan yhteishankintaan. Aikaa on lokakuun loppuun asti. Toivottavasti mahdollisimman moni tarttuu tähän tarjoukseen. Laitelkaa viestiä myös muista hankinnoista, joita voisimme tehdä yhteistyössä. Näin saamme mahdollisista hankinnoista suurempia määriä, ja sitä kautta hankintahintaa alaspäin.

Lakiesitys joutomaiden metsityksestä

Lakiesitys joutomaiden metsityksistä on etenemässä eduskuntaan. Metsityshankkeet sopivat erinomaisesti metsäpalveluyrittäjille, aloittakaa hyvissä ajoin sopivien kohteiden etsiminen ja maanomistaja yhteistyö asian tiimoilta.

Syksy on pikkuhiljaa muuttumassa talveksi, ainakin osassa Suomea. Toivottavasti emme näe samanlaista talvea kuin edellinen oli. Marraskuu kesti aina huhtikuulle asti.

Näillä mietteillä joulua kohti!

Terveisin

Tuomo Turunen

puheenjohtaja

METO – Metsäalan Yrittäjät ry