23473
post-template-default,single,single-post,postid-23473,single-format-standard,stockholm-core-2.3.3,select-child-theme-ver-1.1.1,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Yrittäjäwebinaarissa keskusteltiin vakuutuksista, verkostoitumisesta ja metsäsertifioinnista

Järjestimme kaikille avoimen ajankohtaiswebinaarin tiistaina 31.8. Tilaisuudessa puhujina olivat METO Yrittäjien johtokunnasta Teemu Saarinen ja Raimo Asikainen sekä Metosta järjestöpäällikkö Ilpo Puputti. Saarinen kertoi yhdistyksemme toiminnasta ja verkostojen tärkeydestä. Hän on tehnyt aikoinaan gradun metsäalan yrittäjien verkostoitumiseen liittyen ja toiminut sen jälkeen pitkään yhdistyksen johtokunnan jäsenenä.

Asikainen taas on ollut pitkään mukana erilaisten työryhmien kautta PEFC ja FSC-sertifioinnissa. Hän kertoi esityksessään PEFC-, FSC- ja CoC -standardeista, sekä niiden hankkimisesta ja ylläpitämisestä. Yhdistyksemme jäsenetuihin kuuluu PEFC ryhmäsertifiointi, mutta häneen kannattaa olla yhteydessä myös FSC- ja CoC -standardeihin liittyvissä asioissa: ainakin CoC -sertifikaatti on mahdollista saada hieman helpommin yhdistyksemme jäsenyyden kautta.

Puputti kertoi puheenvuorossaan Meton tarjoamista vakuutuksista, mukaan lukien yrittäjällekin osin sopiva vastuu ja oikeusturvavakuutus. Saat METO Yrittäjien jäsenenä myös METO – Metsäalan Asiantuntijoiden tarjoamat vakuutusedut käyttöösi. Lisätietoja osoitteesta https://www.if.fi/henkiloasiakkaat/jarjestot/meto

Huomathan, että vastuuvakuutuksen korvauksen enimmäismäärä henkilö- ja esinevahingoissa on 84 100 euroa ja varallisuusvahingoissa 16 800 euroa. Vaikka tarvitsisit isompaa korvaussummaa, niin voit käyttää vakuutustamme isomman summan osana.

Mikäli sinulla on kysymyksiä aiheisiin liittyen, löydät johtokunnan jäsenten yhteystiedot –nettisivultamme.


Lähetämme lähipäivinä osallistuneille materiaalia tapahtumasta. Tarkkailethan siis sähköpostiasi!