23312
post-template-default,single,single-post,postid-23312,single-format-standard,stockholm-core-2.4,select-child-theme-ver-1.1.1,select-theme-ver-9.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Hiihtolomaviikoilla 8-10 Teboililta alennusta

TYYTYVÄISET LOMALAISET AJAVAT TEBOILIN KAUTTA!

Hiihtoloma on mitä parhainta aikaa nauttia kauniista, Suomen talvisesta luonnosta. Tee matkanteostasi miellyttävämpää ja pidä tauko Teboil-huoltamolla.

Hiihtolomaviikoilla saat järjestö- ja liittokortillasi bensiinistä ja dieselistä alennusta 2,5 senttiä litralta kaikilta palvelevilta huoltamoilta sekä automaattiasemilta hiihtoloman ajan viikoilla 8-10*. Laaja verkostomme takaa aina Teboil-aseman matkasi varrelle. Kaikki asemamme löydät täältä.

Täydellä vatsalla on mukavampi jatkaa matkaa. Maukasta ja hyvää kotiruokaa löydätkin lounasta tarjoavilta asemiltamme. Linjastostamme löydät takuuvarmasti koko perheelle ja matkaseurueelle maistuvaa ruokaa. Vaihtoehtona monilla asemillamme on myös A la Carte -lista.

Matkalle mukaan makea, meillä tehty munkki ja tuore kahvi pitämään kuljettajan ja matkustajat virkeinä. Maukkaiden eväiden lisäksi on tärkeää pitää taukoja säännöllisesti ajomatkan aikana. Turvallista matkaa ja rentouttavaa hiihtolomaa!

Mikäli ajat pohjoisessa lataathan myös maksuttoman Porokello-sovelluksen itsellesi. Porokello -sovelluksella vastaanotat varoitukset porohavainnoista sekä riskialueista.

*Teboil Express-automaatit eivät kuulu alennuksen piiriin