18965
page-template,page-template-blog-masonry,page-template-blog-masonry-php,page,page-id-18965,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-5.1.8.1577625436,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Title Image

Ajankohtaista

Kategoriat:

 

Koulutukset               Tiedotteet               Blogit               Ajankohtaista

Tule mukaan Saksan reissulle 10.-13.11.!

Tutustumme Saksan puutavara- ja energiahuollon ongelmiin sekä metsänkasvatukseen ja metsätuhoihin. Matka on METO Yrittäjien jäsenille. Kaksi paikkaa vapaana!

FinnMETKO 1.-3.9. Jämsässä

Metsäkoneiden työnäytökset ja puuenergialaitteiden haketus- ja murskausnäytökset ovat näyttelyn keskeistä antia. Paikalla lisälaitteita ja varusteita sekä sidosryhmien edustajia. Mukana myös Metoyrittäjiä!

Jäsenetuna avoimen yliopiston opintoja

Jäsenille tarjolla avoimen yliopiston opintoja yhteistyössä Aktiivi-Instituutin ja Helsingin aikuisopiston sekä suomalaisten yliopistojen kanssa. Opinnot voit suorittaa verkko-opintoina.

Metsäkeskuksen koulutukset

Suomen metsäkeskuksen sivuilta löydät monia hyviä koulutuksia. Osaan voit osallistua etänä, osa on paikan päällä tapahtuvaa opetusta. Tarjolla mm. yksityistiekursseja, metsäenergian perusteet yms.

Suuntaa Poriin Meto Jazziin 14.7.!

Tule viettämään mukavaa kesäistä iltapäivää kanssamme. Tapaat muita metolaisia, tarjolla pientä purtavaa, juotavaa ja hyvää musiikkia. Ilmoittaudu 27.6. mennessä!!