18965
page-template,page-template-blog-masonry,page-template-blog-masonry-php,page,page-id-18965,stockholm-core-2.4,select-child-theme-ver-1.1.1,select-theme-ver-9.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive
Title Image

Ajankohtaista

Kategoriat:

 

Koulutukset               Tiedotteet               Blogit               Ajankohtaista

Haemme yrittäjää PEFC-sertifiointipalveluiden toteuttamiseen

  METO – Metsäalan Yrittäjät ry hakee toimijaa PEFC-sertifiointipalveluiden toteuttamiseen avaimet käteen-periaatteella koko Suomen alueelle. Yritysten PEFC-sertifikaatti on osa järjestön tarjoamaa jäsenpalvelua. Käytännössä tämä tarkoittaa PEFC sertifiointistandardin vaatimusten järjestämistä jäsenistön osalta mukaan lukien auditointiprosessit ja sertifikaatin ylläpidon. METO – Metsäalan Yrittäjät ry:n PEFC-ryhmään kuuluu tällä hetkellä n.

MUISTA TYÖTURVALLISUUS MYRSKYTUHOTYÖMAILLA

Sähkölinjojen ja teiden raivaustyössä sekä myrskymetsien puunkorjuussa tulee noudattaa äärimmäistä turvallisuutta. Luokille tai toistensa päälle kaatuneissa puissa on usein jännitteitä, ja sahattaessa puu voi liikkua nopeasti ennalta-arvaamattomaan suuntaan.

Virtaa yritystoimintaan -webinaarit yrittäjille

Metsäalan Yrittäjät ja Metsäalan Asiantuntijat järjestävät Virtaa yritystoimintaan -verkkoluentosarjan, jonka tarkoituksena on tuoda alan uusinta ja yrittäjälle hyödyllisintä tietoa esiin. Varaamme aikaa myös keskustelulle, joten samalla pääset vaihtamaan ajatuksia samanhenkisten yrittäjäkollegoiden kesken. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen webinaareihin löytyvät jäsenkirjeistämme, joten seuraa viestintäämme. Ensimmäisen webinaarissa aiheena on, millaista

Ilmoita kotitalousvähennys asiakkaasi puolesta!

Uuden kotitalousvähennysrajapinnan ansiosta asiakkaan ei tarvitse huolehtia kotitalousvähennyksen ilmoittamisesta, vaan sen tekee työn tehnyt yritys. Vähennys näkyy asiakkaan OmaVerossa.

Meton frisbeegolf -tapahtuma 15.-16.6.

Jyväskylässä Hiiska DG-radalla. Ensimmäisenä päivänä yksilökilpailu ja toisena päivänä joukkuescramble, joka pelataan pareittain. Kerää vaikka oma porukka ja ilmoittautukaa mukaan!

Meton Golf ja Frisbeegolf -kisat kesäkuussa!

Kesäkuussa jäsentapahtumat Meto Golf ja uutena Frisbeegolf kisa. Ja kun suunnittelet lomaa, käy katsomassa ja vertailemassa jäsenetuhintaisia majoituskohteita kotisivuilta.