18965
page-template,page-template-blog-masonry,page-template-blog-masonry-php,page,page-id-18965,stockholm-core-2.4,select-child-theme-ver-1.1.1,select-theme-ver-9.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive
Title Image

Ajankohtaista

Kategoriat:

 

Koulutukset               Tiedotteet               Blogit               Ajankohtaista

Tulossa! Maamess messumatka 19. – 21.4.2024 Tartoon

Seuraa sähköpostiasi, Metoyrittäjien sähköisessä jäsenkirjeessä bussireitit, päivien tarkempi ohjelma, ilmoittautumisohjeet ja hinta. Laita aika jo kalenteriisi ja tule mukaan matkalle muiden metsäyrittäjien kanssa!

3Pool jäsenetuhintaan!

Oli sitten kyse päivästä tai pidemmästä ajasta, niin 3Poolista löydät työtä itsellesi ja työntekijöillesi sekä käyttöä kalustollesi. Vastavuoroisesti, jos olet vailla tekijää, niin löydät apua töillesi ja hankkeillesi. 3Pool on kustannustehokas tapa välittää ja hallita resursseja.

Haemme yrittäjää PEFC-sertifiointipalveluiden toteuttamiseen

  METO – Metsäalan Yrittäjät ry hakee toimijaa PEFC-sertifiointipalveluiden toteuttamiseen avaimet käteen-periaatteella koko Suomen alueelle. Yritysten PEFC-sertifikaatti on osa järjestön tarjoamaa jäsenpalvelua. Käytännössä tämä tarkoittaa PEFC sertifiointistandardin vaatimusten järjestämistä jäsenistön osalta mukaan lukien auditointiprosessit ja sertifikaatin ylläpidon. METO – Metsäalan Yrittäjät ry:n PEFC-ryhmään kuuluu tällä hetkellä n.

MUISTA TYÖTURVALLISUUS MYRSKYTUHOTYÖMAILLA

Sähkölinjojen ja teiden raivaustyössä sekä myrskymetsien puunkorjuussa tulee noudattaa äärimmäistä turvallisuutta. Luokille tai toistensa päälle kaatuneissa puissa on usein jännitteitä, ja sahattaessa puu voi liikkua nopeasti ennalta-arvaamattomaan suuntaan.

Virtaa yritystoimintaan -webinaarit yrittäjille

Metsäalan Yrittäjät ja Metsäalan Asiantuntijat järjestävät Virtaa yritystoimintaan -verkkoluentosarjan, jonka tarkoituksena on tuoda alan uusinta ja yrittäjälle hyödyllisintä tietoa esiin. Varaamme aikaa myös keskustelulle, joten samalla pääset vaihtamaan ajatuksia samanhenkisten yrittäjäkollegoiden kesken. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen webinaareihin löytyvät jäsenkirjeistämme, joten seuraa viestintäämme. Ensimmäisen webinaarissa aiheena on, millaista