24050
post-template-default,single,single-post,postid-24050,single-format-standard,stockholm-core-2.4,select-child-theme-ver-1.1.1,select-theme-ver-9.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Tule mukaan Saksan reissulle 10.-13.11.!

Tervetuloa mukaan tutustumaan Saksan puutavara- ja energiahuollon ongelmiin sekä metsänkasvatukseen ja metsätuhoihin! Saksassa on pitkään toiminut suomalaisia yrityksiä varsinkin metsätuhojen korjuussa. Tutustumme päivien aiheeseen heidän kokemuksella ja opastuksella.

Matka on METO Yrittäjille.

Matkan hinta

 690 € / henkilö kahden hengen standard-luokan huoneessa

 780 € / yhden hengen standard-luokan huoneessa

Majoitus  Cult Hotel Frankfurt City****

Osoite: Offenbacher Landstraße 56, 60599 Frankfurt am Main

Hotelli sijaitsee Sachsenhausenin kaupunginosassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä useista Frankfurtin nähtävyyksistä. Cult Frankfurt City -hotellissa on 125 huonetta, joissa on kylpy/wc, ilmainen wifi, tallelokero, minibaari ja ilmaiset Sky TV -kanavat. Kaikki hotellin tilat ovat savuttomia. Asiakkaat voivat nauttia juomia Cultin baarissa tai ulkoterassilla. Useita baareja kahviloita ja ravintoloita on aivan hotellin läheisyydessä. Asiakkaat voivat myös rentoutua Cult Frankfurt Cityn saunassa lisämaksusta.

Cult Frankfurt City sijaitsee 3 minuutin kävelymatkan päässä Mühlbergin juna-asemalta ja Lokalbahnhofin kaupunkijuna-asemalta (S-Bahn). 

Matkan hintaan sisältyy

Edestakaiset suorat lennot Finnairilla turistiluokassa.

Lentolippuun sisältyvät matkustajamaksut ja lentokenttäverot (24.8.2022 mukaisesti, verot tarkistetaan ennen lipunkirjoitusta).

1 matkalaukku ruumaan / matkustaja (max 23 kg) + käsimatkatavara (8 kg).

Kolmen yön majoitus yhden tai kahden hengen standard-luokan huoneessa aamiaisin.

Bussikuljetus kohteessa lentoasema – hotelli – lentoasema.

Päiväretki Frankfurtin ympäristöön 11.11. ja 12.11. klo 09.00 – 16.00. Kohteet ilmoitetaan matkapäivän lähestyessä, koska urakoitsijat eivät vielä tiedä marraskuun työkohteiden tarkkoja sijainteja.

Mukaan mahtuu 12 ensimmäisenä ilmoittautunutta.

Matka on TTL:n Työ2030 hankkeen tukema.

Ilmoittautumiset suoraan Raimo Asikaiselle, raimo.asikainen@careliaforest.fi, puh. + 358 40 410 5785